Diensten

Op zoek naar een tekening of een workshop (strip)tekenen? Wil je een strip, cartoon of illustratie laten maken? Bij Frats Strips & Illustraties ben je aan het juiste adres!

Tekenwerk in opdracht

Wil je jouw verhaal of idee laten opvallen? Wil je informatie goed overbrengen en kracht bijzetten met duidelijke tekeningen? Ben je op zoek naar een toffe illustratie, cartoon of strip? Ik help je graag!

Met behulp van tekeningen wordt een idee of verhaal nog beter en leuker gecommuniceerd!

Een tekening maakt complexe informatie beter te begrijpen, zorgt ervoor dat de boodschap beter en sneller begrepen en onthouden wordt, raakt de kern, trekt de aandacht, en nodigt uit om de boodschap te delen, bijvoorbeeld op social media.

Ik maak strips, cartoons en illustraties op maat, in een eigen, vrolijke, expressieve, aansprekende tekenstijl.

Ik kan goed conceptueel denken en haal makkelijk de kern uit de informatie. Met creativiteit, fantasie en humor kom ik tot treffende tekeningen om de boodschap over te brengen en kracht bij te zetten. Door mijn ruime werkervaring in verschillende functies bij de overheid en in het onderwijs (op hbo- en wo-niveau) kan ik goed met je meedenken.

Mijn tekeningen zijn te gebruiken voor veel verschillende doeleinden: van illustraties bij beleidsstukken, onderwijsmateriaal, tijdschriften, websites, social mediaberichten, strips, cartoons, logo's en kleurplaten tot het ontwerpen van karakters voor kindertheatervoorstellingen. In het portfolio staan verschillende voorbeelden. Heb je een vraag of een idee of wil je een offerte aanvragen? Neem dan vrijblijvend contact op, ik denk graag met je mee!

Workshops

Wil je (samen met een aantal collega's of klasgenoten) leren om zelf een verhaal te visualiseren? Dat kan! Ik verzorg ook workshops “Visual Thinking" waarbij je leert hoe je snel en simpel iets kunt uitleggen met eenvoudige, zakelijke tekeningen. Daarnaast verzorg ik ook workshops "Striptekenen", waarbij de beginselen van het striptekenen worden geleerd. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan vrijblijvend contact op, ik help je graag!