Werkwijze

De tekeningen worden meestal digitaal gemaakt en aangeleverd, indien gewenst in diverse bestandsformaten, en kunnen online of offline worden gebruikt (afhankelijk van de opdracht). Benieuwd hoe ik te werk ga?

  1. Eerst brengen we samen de wensen in kaart. We bekijken samen wat de essentie van jouw verhaal of idee is, voor wie het is bedoeld, en wat de beste manier is om dit te visualiseren.
  2. Vervolgens maak ik een voorstel en stuur ik een offerte met daarin een omschrijving van de gewenste tekening(en), de kosten en wanneer en hoe alles wordt aangeleverd.
  3. Als de offerte akkoord is, ga ik aan de slag en begin ik met schetsen.
  4. Ik leg de schets(en) aan je voor en zal deze vervolgens, naar aanleiding van de feedback, verder uitwerken.
  5. Ik lever de tekening(en) op de gewenste manier en in het afgesproken formaat aan en stuur een factuur.

Wat kost een tekening?

De kosten voor een tekenopdracht zijn erg afhankelijk van hoeveel tekeningen er gemaakt moeten worden, de uitvoering en andere specifieke wensen. Dit is per opdracht verschillend. Neem vrijblijvend contact op om een offerte aan te vragen, ik denk graag met je mee!

Auteursrecht en licentie

De opdrachtgever krijgt een gebruiksrecht (licentie) over de tekeningen. Met deze licentie krijgt de opdrachtgever toestemming van de maker om een ontwerp te gebruiken voor bijvoorbeeld een bepaald doel en een bepaalde duur.

Frats Strips en Illustraties behoudt te allen tijde het auteursrecht op de tekeningen. Het kopiëren of vermenigvuldigen van mijn werk zonder mijn toestemming is niet toegestaan. Ook het bewerken van mijn tekeningen of knippen/plakken van mijn tekeningen is niet toegestaan.